joi, 12 ianuarie 2017

De ca sa optezi pentru un sejur in Dubai in 2017?

Un sejur in Dubai 2017 reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri pentru cei ce isi doresc sa exploreze Emiratele Arabe Unite si cu toate ca nu exista zbor direct din Romania pana aici din cauza distantei lungi, sunt accesibile multe cu o singura escala in diferite puncte ale lumii. Orasul zgaraie-norilor si al centrelor comerciale s-a transformat dintr-un spatiu obisnuit al desertului intr-o destinatie unica, unde oamenii se aduna la shopping, pentru a se bucura de soare si diferite activitati pentru intreaga familie. Dubaiul este faimos pentru cateva atractii, precum Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume sau mall-uri ce vin la pachet cu acvarii uriase sau partii de schi interioare. 



Fortareata Al Fahidi

Insa orasul are si propriile atractii culturale, pe langa aceste aditii moderne, precum muzeul Dubai, gazduit in cadrul fortaretei Al Fahidi, ridicata in 1787 pentru a apara golful Dubai. Peretii fortaretei sunt construiti din blocuri de piatra, nivelul superior este sprijinit de stalpi din lemn, in timp ce pentru pregatirea tavanului s-au folosit frunze de palmier si pamant. De-a lungul istoriei sale, fortareata a servit drept resedinta familiei regale, garnizoana si inchisoare, fiind restaurata in 1971 si mai apoi in 1995, astazi se prezinta in cele mai bune conditii. 

 

Burj Khalifa

Insa nici un sejur in Dubai 2017 nu poate sa fie complet fara descoperirea de aproape a impunatoarei cladiri Burj Khalifa ce se remarca prin inaltimea sa de aproape 830 de metri, asadar nu trebuie ratata o vizita pana la puntea de observare de la etajul 124, ce ofera vederi la 360 de grade. Acesta este locul preferat al fotografilor, in special noaptea, intrucat de aici se pot surprinde cele mai inedite imagini, iar dupa ce liftul super rapid coboara la nivelul 0 in doar cateva secunde, oaspetii se pot plimba prin gradinile bine intretinute sau isi pot pune o dorinta la fantana Dubai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu