vineri, 24 februarie 2017

Vestele pentru femei revin la moda

Pentru ca sezonul cald isi face simtita prezenta din ce in ce mai des in ultima perioada prin temperaturi ridicate, doamnele si domnisoarele au un nou motiv pentru a-si achizitiona noi articole vestimentare ce se potrivesc trendurilor anului 2017. Cu toate ca dimineata este mai frig, in scurt timp o sa putem renunta la gecile groase de iarna, iar designerii spun ca cele mai potrivite articole vestimentare pe care le putem cumpara pentru a le inlocui pe cele de iarna sunt hainele din categoria veste femei en gros.



Modelele anului 2017           
                                            
Atunci cand vorbim despre modelele ce se afla in tendintele acestui an este imposibil sa nu facem referire in primul rand la materiale deoarece acestea sunt de multe ori cele care fac diferenta. Pentru perioada de primavara in continuare putem opta pentru fas, iar daca ne-am plictisit de acesta, atunci pielea naturala sau artificiala este o varianta excelenta. In ceea ce priveste croiul, multe veste femei en gros sunt realizate cat mai simplu, lucru ce nu este deloc gresit, mai ales daca va doriti ca modelul ales sa fie unul ce sa fi integrat in cat mai multe tinute.



Culori si imprimeuri

Totodata, pentru doamnele sau domnisoarele ce isi doresc sa iasa din anonimat, culorile sunt o buna metoda pentru a face acest lucru, mai ales ca primavara este anotimpul potrivit pentru nuante precum galben sau verde. Nu va feriti nici de imprimeuri, insa aveti grija la combinatiile pe care le aveti in tot outfit-ul la final deoarece aproape in fiecare caz, ce e prea mult strica.
Daca va doriti ceva mai mult, atunci aplicatiile decorative sunt o solutie buna, iar daca nu gasiti pe internet un model care sa va placa, puteti sa va aplicati dumneavoastra o brosa pentru a scoate din simplitate articolul vestimentar si implicit, tot outfit-ul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu