miercuri, 21 iunie 2017

Prezenta pe WallBiz iti va aduce mai multi clienti



Portalul WallBiz reprezinta locul ideal unde orice companie isi poate inscrie datele de contact, produsele sau serviciile, care sa fie vizibile in fata tuturor utilizatorilor. Categoriile sunt foarte variate, incepand de la imobiliare si constructii, pana la arta si cultura, sport si turism, food, drinks si nu numai, iar toate dintre acestea sunt impartite in alte subcategorii. 

Mai usor pentru clienti

Cu siguranta orice persoana s-a confruntat la un moment dat cu o problema in care sa aiba nevoie de un anumit produs sau serviciu si sa nu stie unde il poate gasi, insa cu ajutorul catalogului de afaceri WallBiz, totul este mult mai simplu, intrucat toate firmele de interes dintr-o anumita categorie se afla in acelasi loc. 

Mai simplu pentru companii

La fel de usor este si pentru companii sa aiba acces la mai multi clienti, furnizori, parteneri sau chiar posibili investitori prin faptul ca isi inscriu datele de contact, alaturi de produsele sau serviciile comercializate.



Identitatea online

Acest factor este cu adevarat esential in ziua de azi, cand tot mai multi utilizatori se informeaza de pe internet, astfel ca doar cele mai vizibile firme vor avea de castigat si se vor bucura de prestigiu. Cu cat este afisata o companie pe o pozitie superioara la cautarile pe Google, cu atat mai bine. 

Preturi accesibile

La fel de important este si faptul ca pe portalul WallBiz prima luna este gratuita, astfel ca sistemul poate fi testat pentru a vedea daca se ridica la nivelul asteptarilor. In rest, sunt propuse 3 pachete avantajoase, incepand de la cel mai accesibil la doar 150 de lei, ce presupune afisarea pe site timp de 90 de zile. Urmatorul pachet costa 250 de lei pentru 180 de zile, insa nu trebuie omis nici cel de 450 de lei pentru 360 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu