vineri, 24 februarie 2017

Vestele pentru femei revin la moda

Pentru ca sezonul cald isi face simtita prezenta din ce in ce mai des in ultima perioada prin temperaturi ridicate, doamnele si domnisoarele au un nou motiv pentru a-si achizitiona noi articole vestimentare ce se potrivesc trendurilor anului 2017. Cu toate ca dimineata este mai frig, in scurt timp o sa putem renunta la gecile groase de iarna, iar designerii spun ca cele mai potrivite articole vestimentare pe care le putem cumpara pentru a le inlocui pe cele de iarna sunt hainele din categoria veste femei en gros.



Modelele anului 2017           
                                            
Atunci cand vorbim despre modelele ce se afla in tendintele acestui an este imposibil sa nu facem referire in primul rand la materiale deoarece acestea sunt de multe ori cele care fac diferenta. Pentru perioada de primavara in continuare putem opta pentru fas, iar daca ne-am plictisit de acesta, atunci pielea naturala sau artificiala este o varianta excelenta. In ceea ce priveste croiul, multe veste femei en gros sunt realizate cat mai simplu, lucru ce nu este deloc gresit, mai ales daca va doriti ca modelul ales sa fie unul ce sa fi integrat in cat mai multe tinute.



Culori si imprimeuri

Totodata, pentru doamnele sau domnisoarele ce isi doresc sa iasa din anonimat, culorile sunt o buna metoda pentru a face acest lucru, mai ales ca primavara este anotimpul potrivit pentru nuante precum galben sau verde. Nu va feriti nici de imprimeuri, insa aveti grija la combinatiile pe care le aveti in tot outfit-ul la final deoarece aproape in fiecare caz, ce e prea mult strica.
Daca va doriti ceva mai mult, atunci aplicatiile decorative sunt o solutie buna, iar daca nu gasiti pe internet un model care sa va placa, puteti sa va aplicati dumneavoastra o brosa pentru a scoate din simplitate articolul vestimentar si implicit, tot outfit-ul.


joi, 23 februarie 2017

In ultima vreme tot mai multe femeie se orienteaza catre pantofi oxford

Incaltamintea este importanta pentru orice femeie, iar acestea au la dispozitie numeroase propuneri si variante din care sa aleaga, in functie de preferinte, magazinele fizice si online adaptandu-se in acest sens, avand o gama diversificata. Insa in aceasta primavara in nici un caz nu trebuie sa lipseasca din colectie o pereche de pantofi oxford pentru femei, acest stil castigand tot mai multi fani in ultima perioada, iar modelele sunt foarte variate.



Gama variata

Influentele masculine si-au gasit loc in moda feminina a ultimilor ani, astfel ca acesti pantofi s-au adapat de minune. Femeile care nu stiu de unde pot achizitiona o astfel de pereche, o pot face la Joyas, unde se bucura de mai multe tipuri de produse, toate de calitate, confectionate din cele mai bune materiale. Cand vine vorba de incaltaminte, confortul este esential, in special pentru femeile care parcurg distante considerabile pe jos si care nu isi doresc ca la sfarsitul zilei sa isi simta picioarele obosite.

Materiale de calitate ce rezista bine in timp

Optiuni grozave se gasesc atat din piele sintetica, cat si naturala, insa aceasta din urma este recomandata de toate lumea, in primul rand pentru ca promite un aspect mult mai placut, insa si rezista mai bine in timp, pantofii fiind perfecti mai multe sezoane la rand. O pereche de pantofi Oxford pentru femei de calitate implica un pret mai mare decat oricare alta pereche confectionata din materiale inferioare, insa si avantajele si confortul sunt pe masura.




Preturi accesibile si avantaje

De asemenea, Joyas vine cu o multime de propuneri, oferte, reduceri, astfel ca preturile sunt foarte bune, accesibile pentru toate buzunarele si nu trebuie omis nici faptul ca pentru comenzile de minim 499 transportul prin curier este din partea casei, in timp ce pentru restul comenzilor este nevoie doar de 20 de lei.


duminică, 19 februarie 2017

Gentile de la Wild Inga sunt perfecte pentru iubitoarele de moda

Pentru toate femeile gentile joaca un dublu rol, mai exact cel de ajutor in a lua cu ele tot ceea ce au nevoie pe intreg parcursul unei zile, dar si un plus stilistic adus oricarei tinute. In plus, marii designeri sunt de parere ca un outfit nu este complet fara un astfel de articol vestimentar si recomanda purtarea acestuia in orice situatie, chiar daca uneori este dificil de gasit modelul potrivit. In a rezolva acest aspect, cumparaturile online si modele de genti de la Wild Inga sunt excelente, mai ales daca sunteti o iubitoare de moda, dar in acelasi timp sunteti si ocupata.



Locatia si geanta potrivita

De multe ori probabil ati vazut doamne sau domnisoare ce au un aspect impecabil, incepand cu pantofii si terminand cu parul, iar cu siguranta v-ati intrebat cum de au timp sa arate astfel. Raspunsul e unul simplu si nu exista niciun secret ascuns, ci doar faptul ca acestea stiu anumite criterii de baza de la care nu se abat total, chiar daca uneori incearca combinatii noi.

In primul rand, locatia joaca un rol extrem de important pentru ca in functie de ea isi potrivesc intregul outfit, incluzand aici si gentile. Spre exemplu, este gresit ca intr-un club sa aveti o geanta office mare, care eventual sa poata fi purtata pe umar, iar in acelasi timp este gresit sa purtati un clutch la birou.



Momentul zilei si geanta potrivita

Daca va doriti sa achizitionati noi modele de genti de la Wild Inga, acordati atentie nu numai locatiei, ci si momentului zilei, pentru ca nu toate femeile reusesc sa indeplineasca acest asprect.
Aveti in vedere imprimeurile si culori pentru ca, spre exemplu, o geanta cu modele florale nu putea fi purtata seara in nicio imprejurare, iar un plic cu sclipici, paiete sau alte insertii stralucitoare va strica complet un outfit daca este purtat dimineata.



duminică, 12 februarie 2017

Ti-e mult mai usor sa cauti online paltoane de dama

Fie ca este toamna, iarna sau primavara, hainele groase sunt un must-have, insa este destul de greu sa gasiti lucruri care sa fie in tendinte, la un pret accesibil si de o calitate superioara. Pentru doamnele sau domnisoarele care sunt in cautare de astfel de articole vestimentare, internetul este o solutie excelenta, iar peste tot puteti gasi paltoane de dama online care sa fie pe toate gusturile. Anul 2017 a adus un plus de culoare, mai ales pentru sezonul de primavara-vara si daca deja va ganditi la temperaturi ridicate, trebuie sa fiti constiente de faptul ca in prima parte a anului va fi in continuare frig si veti avea nevoie de ceva protectie impotriva condiitilor meteo nefavorabile.



Cum purtam un palton?

Cu toate ca gecile au fost preferate in anul ce a trecut, nu trebuie sa va limitati doar la acestea pentru ca un palton da o nota de eleganta look-ului si poate fi purtat la o tinuta office. Accesorizarea este importanta la acest capitol pentru ca acestea fac diferenta dintre o tinuta monotona si una fashion, in voga. Fularele, esarfele alaturi de palarii si manusi se potrivesc de minune la multe dintre modelele de paltoane de dama online pe care vi le puteti comanda. In cazul in care va doriti o tinuta mai simpla, croielile sunt solutia deoarece de acestea depinde modul in care se aseaza orice tip de haina pe dumneavoastra.



Care sunt modelele potrivite?

Dupa cum ati auzit, in 2017 nu trebuie sa va mai rezumati la culorile nude, maro, visiniu sau negru iar indicat este sa le inlocuiti cu verde, bleu, rosu sau orange pentru a anima intregul outifit. De asemenea, materialele lejere precum catifeaua sunt indicate pentru orice femeie, indiferent de forma corpului sau de inaltime. In plus, nu uitati ca si incaltamintea joaca un rol important pentru ca in functie de ceea ce alegeti veti putea crea o tinuta impecabila.