duminică, 23 aprilie 2017

Lista de avantaje aduse de detectorul de gazeCentralele termice sunt tot mai des intalnite in ziua de azi, iar aceasta popularitate a instalatiilor se datoreaza faptului ca sunt aduse o multime de avantaje, incepand cu economii semnificative in cursul iernii, dar si mai mult confort, intrucat nu mai este nevoie de asteptarea furnizarii caldurii si a apei calde de catre autoritati. In schimb, trebuie avut in vedere faptul ca centrala trebuie intretinuta in mod corespunzator pentru a-i prelungi durata de viata, dar este importanta si lista de avantaje aduse de detectorul de gaze care se inlocuieste la fiecare 3, 4 ani.Mai multa siguranta

Sunt mai multe aspecte de care trebuie sa se tina cont atunci cand se doreste alegerea unui astfel de dispozitiv, precum fixarea perete sau daca este portabil, tipul senzorilor instalati, insa cel mai important este ca oricare ar fi varianta aleasa, acesta promite mai multa siguranta in propria locuinta sau in orice spatiu. Senzorul ce se fixeaza pe perete este cel mai popular intrucat este mai usor de gasit si mai avantajos din punct de vedere financiar, instalarea efectuandu-se la pana la 3 metri de sursa de gaz si la o distanta de circa 30 de cm de tavan. 

Preturi accesibile

Lista de avantaje aduse de detectorul de gaze continua si prin faptul ca preturile acestora sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind de cateva sute de lei in functie de caracteristicile dispozitivului. La Pro Constructo oricine poate achizitiona un astfel de dispozitiv, iar specialistii il vor instala in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii.
Sensibilitate

Aceasta este importanta intrucat unele modele promit o durata de viata mai lunga, insa conteaza si gradul sensibilitatii in tot acest timp, care poate varia intre 5% si 20%, motiv pentru care dispozitivele pot fi foarte eficiente la sesizarea chiar si a celui mai mic pericol oprind automat alimentarea cu gaze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu