sâmbătă, 27 mai 2017

Avantajele aduse de montarea obloanelor la geamuri

Obloanele reprezinta o optiune tot mai populara prin care se poate infrumuseta aspectul exterior al unei locuinte, dar care aduce la pachet si o multime de alte avantaje. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, insa variaza in functie de fiecare situatie in parte si de cerintele impuse de catre clienti.

Intimitate

In primul rand, orice locuinta trebuie sa indeplineasca cateva functii de baza, iar printre acestea se numara si intimitatea, care lipseste adesea in cazul celor aflate pe strazi aglomerate sau in apropiere de alte cladiri. In schimb, oricine poate vedea o lista de obloane aici, pentru a se convinge ca acestea reprezinta cea mai grozava solutie si o alternativa la jaluzelele clasice. De asemenea, acestea sunt usor de controlat, fie pe cale manuala, fie automata, in functie de preferintele clientilor.



Izolare termica si fonica

Obloanele sporesc confortul termic cu pana la 20%, astfel incat este mai simplu sa se obtina la interior o temperatura stabila, fara a fi influentata de valorile din exterior. In plus, si zgomotele sunt atenuate in aceeasi masura, locuinta fiind una mult mai confortabila.

Protectie

Daca vezi obloane aici ai sa descoperi ca acestea pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale, aluminiul fiind cel mai comun, iar acesta aduce o protectie suplimentara din mai multe puncte de vedere. In primul rand, sunt mai bine protejate ferestrele, dar si locuinta de musafirii nepotfiti, care de cele mai multe ori aleg aceasta cale pentru a patrunde in interior.



Durata de viata

Durata de viata promisa este de minim 10 ani, insa cifra poate fi prelungita mult daca obloanele sunt intretinute in mod corespunzator. Cu alte cuvinte, raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal avand in vedere lista lunga de avantaje, dar si durabilitatea promisa de astfel de produse, care se pot adapta de minune la orice locuinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu